A májusi cikkünkben ismét beigazolódik, hogy bútorszöveteink nem csak a "hagyományos" felhasználásra alkalmasak, hanem az élet más területein is bizonyítanak. Szeretnénk bemutatni nektek két autoditakta tervező hölgyet, akik ugyan a korukat nem árulják el, de azt igen, hogy mi az örök szépség titka. Ismerjétek meg az esc design kitalálóit és munkáit, hasonló üde kedves szépségekre számíthattok, mint maguk az alkotóik.

Bővebben...

A februári cikkünkben szeretnénk nektek bemutatni egy végtelenül kedves és közvetlen fiatal designert. Aki arra adta a fejét, hogy a mostani rohanó fogyasztó társadalmunkban, olyan bútorokat tervezzen, amik a lehető legkevesebb hulladék termeléssel járnak, mind a kivágásnál és az illesztéseknél egyaránt. Ismerjétek meg Bergovecz Lászlót a Fészek Részek alapítóját!

Bővebben...

Az április cikkünkben szeretnénk nektek bemutatni egy kedves és mosolygós kisasszonyt. Aki jelenleg a MOME formatervező szakos hallgatója, de már olyan gyerekbútorokat tervez, amiknek a tervei ingyen letölthetőek és egy ügyes asztalos segítségével, te is megvalósíthatod az otthonodba őket. Ismerjétek meg Péni Brigittát a Download Design projekt egyik tagját!

Bővebben...

Szeretnénk nektek bemutatni, a lengyel társcégünk: a FARGOTEX GROUP legújabb CARPET DECOR Easy Clean szőnyeg kollekcióit. Ismérjétek meg eme modern szőnyegek teljes kínálatát. Az innovatív gyártási technológiának köszönhető egyedi tulajdonságaik révén, kiemelkednek a piacon kapható hétköznapi klasszikus szőnyeg kategóriából. Egyszerű tisztíthatóságával és pihe-puha tapintásával hamar ideális társ lehet minden otthonban.

Bővebben...